Υπηρεσίες αγγελιών

Υπηρεσίες αγγελιών

Οι αγγελίες δημοσιεύονται κατά βάση δωρεάν και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μία από τις παρακάτω επιλογες για περαιτέρω προβολή.

Οι επιλογές είναι:
  1. Η αγγελία να εμφανίζεται με τονισμένο χρώμα (κόστος 2€)
  2. Η αγγελία να εμφανίζεται πρώτη στη κατηγορία της...
    1. Silver – Εμφανίζεται στην αρχή των αποτελεσμάτων της κατηγορίας (κόστος 5€)
    2. Gold – Εμφανίζεται στην αρχή των αποτελεσμάτων της κατηγορίας, πάνω από αγγελίες Silver, σε περίπτωση που υπάρχουν (κόστος 7€)
  3. Η αγγελία να εμφανίζεται πρώτη στην κατηγορία της και στην πρώτη σελίδα του Smart Noiz, στο πλαίσιο "Προβεβλημένες" (κόστος 12€) για μέγιστη προβολή.
Οι δυνατότες αυτές αφορούν 1 αγγελία και δεν λήγουν* (διαρκούν μέχρι την πώληση του αντικειμένου. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες δεν αφορούν διαφημιστική προβολή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα πληρωμένη καταχώριση για να πουλήσετε άλλο, επόμενο αντικείμενο.

* Σημείωση: για την καλή λειτουργία της πλατφόρμας, ολες οι καταχωρίσεις που ανήκουν σε πληρωμένα πακέτα περνάνε από έλεγχο κάθε 3 μήνες για επιβεβαίωση. Ο έλεγχος περιλαμβάνει επικοινωνία με τον πωλητή μέσω email.

Για εμπόρους
Οι δωρεάν αγγελίες αφορούν συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αντικείμενο με ορισμένη τιμή. Οι αγγελίες με καινούργιο ή κατά παραγγελία αντικείμενο, θεωρούνται εμπορικές. Καταχωρίσεις με καινούργια ή custom made μπορούν να γίνουν με συνδρομή.
Για να ενημερωθείτε για συνδρομητικό πρόγραμμα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαφημίσεις για οργανοποιούς, studio και ωδεία
Για διευκρινίσεις και ειδικά προγράμματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

    • Related Articles

    • Όροι χρήσης της πλατφόρμας αγγελιών

      • Η τιμή είναι απαραίτητη στο σχετικό πεδίο, εκτός και αν αφορά μόνο ανταλλαγή. Δεν πρέπει να διαφέρει η τιμή που πουλάτε από την αναγραφόμενη. • Μην επαναλαμβάνετε την ίδια αγγελία πριν την λήξη της. Οταν η αγγελία απενεργοποιηθεί σε 12 μέρες απο τη ...
    • Πως κάνω εγγραφή στην πλατφόρμα των αγγελιών;

      Η πλατφόρμα των αγγελιών έχει, αυτή τη στιγμή, διαφορετική λίστα μελών από το forum/community. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε με τον λογαριασμό του community (www.noiz.gr) στις αγγελίες (smart.noiz.gr) και το αντίστροφο. Η εγγραφή στις ...
    • Θέλω μεγαλύτερη προβολή για την αγγελία μου

      Δείτε το άρθρο Υπηρεσιες
    • Προσοχή στους απατεώνες!

      Μην εμπιστεύεστε ενδιαφερόμενους που σας προσφέρουν μεγαλύτερο αντίτιμο ή ζητούν να στείλετε τα μεταφορικά. Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πωλητές και με πρόφαση ότι ενδιαφέρονται να αγοράσουν άμεσα το προς πώληση προϊόν, ζητούν από τα θύματα ...
    • Τι να κάνω αν έγινε προσπάθεια απάτης;

      Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι πέσατε θύμα απάτης ή έγινε προσπάθεια για απάτη: Επικοινωνήστε μαζί μας. Μοιραστείτε μαζί μας το δυνατότερο περισσότερες πληροφορίες, και αν είναι δυνατόν screenshots από τις συνομιλίες με το άλλο μέλος. Είναι σημαντικό ...