Πώς ανεβάζω φωτογραφίες στις αγγελίες;

Πώς ανεβάζω φωτογραφίες στις αγγελίες;

Κατά τη διαδικασία της δημοσίευσης, θα βρείτε τις οδηγίες για τη φόρτωση φωτογραφιών. Πρέπει απλά να τις ακολουθήσετε. Η διαδικασία φόρτωσης φωτογραφιών είναι απλή και μπορείτε να ανεβάσετε έως και 20 φωτογραφίες ανά αγγελία. Προτεινόμενες διαστάσεις 1366Χ768.

Η μεγαλύτερη επιτρεπόμενη διάσταση είναι 4000 Χ 3000 και 4.5mb.

Αν η διάσταση είναι σωστή αλλά δεν ανεβαίνει η φωτογραφία, αλλάξτε το όνομα του αρχείου με ένα που να έχει μόνο λατινικούς και αριθμητικούς χαρακτήρες, χωρίς παύλες και κενά.
    • Related Articles

    • Πως κάνω εγγραφή στην πλατφόρμα των αγγελιών;

      Η πλατφόρμα των αγγελιών έχει, αυτή τη στιγμή, διαφορετική λίστα μελών από το forum/community. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε με τον λογαριασμό του community (www.noiz.gr) στις αγγελίες (smart.noiz.gr) και το αντίστροφο. Η εγγραφή στις ...
    • Οι αγγελίες μου φαίνονται ανενεργές. Πως μπορώ να τις ενεργοποιήσω;

      Σε περίπτωση που οι αγγελίες σας φαίνονται ανενεγές και δεν βλέπετε επιλογή να τις ανανεώσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να τις ενεργοποιήσουμε.
    • Μπορώ να συνδεθώ στο forum με τα στοιχεία μου στις αγγελίες;

      Δυστυχώς αυτή τη στιγμή οι αγγελίες και το forum είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές χωρίς την δυνατοτήτα να συνδεθεί η μία με την άλλη. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει στην επικείμενη αναβάθμιση του Noiz.
    • Πώς δημοσιεύω μια αγγελία;

      Κάντε κλικ στο κουμπί «Νέα αγγελία». Αν δεν έχετε λογαριασμό, πρέπει να εγγραφείτε παρέχοντας τα βασικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε στο Προφίλ σας και ακολουθήστε τα βήματα συμπλήρωσης με τη σειρά που θα ...
    • Πόσες αγγελίες μπορώ να δημοσιεύσω;

      Το κάθε μέλος δικαιούται απεριόριστες ταυτόχρονες, ενεργές αγγελίες. Δεν επιτρέπονται όμως τα αντίγραφα, δηλαδή η ίδια αγγελία πάνω από 1 φορά.